ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο στόλος της εταιρείας αριθμεί 21 συνολικά οχήματα, τα οποία καθημερινά εξυπηρετούν τα δρομολόγια ενδοδημοτικής συγκοινωνίας, προεκτείνοντας την δραστηριότητά της εταιρείας και στον Δήμο Ιάσμου, την μεταφορά μαθητών και φοιτητών αλλά και εξωτερικά ειδικά δρομολόγια που πραγματοποιούνται κατόπιν σχετικού αιτήματος, στις ζώνες που εξυπηρετεί.

Συγκεκριμένα ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 11 οχήματα των 12 μέτρων, 2 όχημα των 10 μέτρων, 1 όχημα των 15 μέτρων , 1 αρθρωτό 18 μέτρων και 6 οχήματα mini bus που εξυπηρετούν περισσότερες από 200 στάσεις.

Το σύνολο του στόλου της εταιρείας, διαθέτει ράμπες για την εξυπηρέτηση ατόμων με αναπηρία γενικότερα, ατόμων με κινητικές αναπηρίες ειδικότερα παρέχοντας την δυνατότητα μετακίνησης και χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων, καθώς και ατόμων τρίτης ηλικίας, και γονέων με παιδικά καρότσια.

Η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας, αλλά και η προσήλωση των μελών της στην συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουν, με επίκεντρο πάντα τους χρήστες αυτών, η συνδιαλλαγή με τους οποίους αποτελεί βασική αρχή λειτουργίας της για την επίτευξη των προαναφερθέντων, οδήγησε το 2017 στην μετεγκατάσταση των γραφείων της, στο κέντρο της Κομοτηνής και συγκεκριμένα στην οδό Σοφοκλέους Κομνηνού 22.

Σύγχρονα και κυρίως προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, φέρουν την υπογραφή της αρχιτέκτονα Άννας Πιατίδου και της εταιρείας «Λεχούδης Τεχνικά Έργα» που ανέλαβε την κατασκευή τους, βρίσκονται καθημερινά στην διάθεση του κοινού για την εξυπηρέτηση κάθε αιτήματος σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν.