Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σχετικά με εμάς

Το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών από το 1989 και παρέχει ποιοτικές μετακινήσεις στους κατοίκους, επισκέπτες αλλά και στους φοιτητές της Κομοτηνής. Στο τομέα των αστικών μετακινήσεων, πρέπει το ταξίδι να είναι ευχάριστο, φιλικό, οικονομικό και βιώσιμο. Συνοπτικά, στοχεύουμε στην ανάπτυξη των υπηρεσιών ώστε οι επιβάτες να είναι ευχαριστημένοι, να επιδιώκουν τη μετακίνησή τους μαζί μας, και πάνω απ’όλα, να επιλέγουν τα Αστικά Κομοτηνής κατά προτίμηση σε σχέση με την ιδιωτική αυτοκίνηση. Με το τρόπο αυτό ενθαρρύνουμε την μεταστροφή του αστικού κοινού από τα ρυπογόνα αυτοκίνητα στην αστική μετακίνηση συμβάλλοντας κατά πολύ στη μείωση των αρνητικών επιπτώσεων που προκύπτουν τόσο για το αστικό περιβάλλον όσο και για την υγεία και την προοπτική της ζωής μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία «Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής Α.Ε.» ξεκίνησε την λειτουργίας της το 1989 , έχοντας ως στόχο την παροχή υπηρεσιών μετακίνησης στους κατοίκους, τους επισκέπτες αλλά και τα μέλη της φοιτητιώσας νεολαίας της Κομοτηνής, με όρους ποιότητας και ασφάλειας..

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, αποτελείται από 21 συνολικά επαγγελματίες οδηγούς, 1 ελεγκτή και 3 διοικητικούς υπαλλήλους, που καθημερινά εξασφαλίζουν την ασφαλή και ποιοτική μετακίνηση των χρηστών του δικτύου του «Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Κομοτηνής».

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία επενδύει διαχρονικά στην καινοτομία και στις τεχνολογικές εξελίξεις, αναβαθίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας με στόχο πάντα την εύκολη πρόσβαση των κατοίκων της πόλης στις παροχές μας, με τον αμεσότερο αλλά και οικονομικότερο τρόπο.