ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φοιτητές οτι από τα Σ.Ε.Φ.Α.Α προς τις ΕΣΤΙΕΣ και από την ΝΟΜΙΚΗ προς τις ΕΣΤΙΕΣ για την δική τους διευκόλυνση θα μπορούν να ανεβαίνουν και στην γραμμή 20 (Φυσούνα) δωρεάν.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ???

Κάρτα Komotini Student Pass από τα Αστικά Κομοτηνής
Η κάρτα Komotini Student Pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους φοιτητές του Δ.Π.Θ.  που θέλουν να μετακινούνται από και προς την Πανεπιστημιούπολη αλλά και σε όλο το δίκτυο της αστικής συγκοινωνίας εντός της Κομοτηνής (Ζώνη A) ανεξάρτητα με τη χρήση της μετακίνησης. Η κάρτα κοστίζει 15€ το μήνα.Η γραμμή 20 Πανεπιστημιούπολη είναι με εισιτήριο 0,60€ (μειωμένο – φοιτητικό) και ισχύει για μετεπιβίβαση εντός 3 ωρών.  

 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πασασκεύη 08/03/2019 και την Δευτέρα 11/03/2019 στην Γραμμή 4 (Πανεπιστημιούπολη) θα εκτελούνται δρομολόγια αργίας.

Στην Γραμμή 5 (Μεταλλουργική) δεν θα εκτελούνται δρομολόγια. 

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ακόμη πρωτότυπη δράση  σχεδιάζει και πρόκειται να πραγματοποιήσει η Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

ΠΡΟΒΟΛΗ
Αργια Τριων Ιεραρχων

Σας ενημερώνουμε ότι στις 30 Ιανουαρίου 2019 (Τετάρτη) στην Γραμμή 4 Πανεπιστηιούπολη θα εκτελούνται δρομολόγια Αργίας - Κυριακής και στην Γραμμή 5 Μεταλλουργική δεν θα εκτελούνται δρομολόγια.

ΠΡΟΒΟΛΗ