ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Αργια Τριων Ιεραρχων

Σας ενημερώνουμε ότι στις 30 Ιανουαρίου 2019 (Τετάρτη) στην Γραμμή 4 Πανεπιστηιούπολη θα εκτελούνται δρομολόγια Αργίας - Κυριακής και στην Γραμμή 5 Μεταλλουργική δεν θα εκτελούνται δρομολόγια.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μας φοιτητές σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά αφενός και σας ενημερώνουμε αφετέρου για τα δρομολόγια που θα ισχύουν από Δευτέρα 7/1/2019 στις γραμμές 4 και 5.

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανέθεσε για τα ακαδημαϊκά έτη 2017–2018 τη μεταφορά των φοιτητών από και προς τους χώρους εκπαίδευσης, σίτισης και στέγασης, δίχως οποιαδήποτε οικονομική τους επιβάρυνση, από την Κομοτηνή προς την Πανεπιστημιούπολη και αντιστρόφως, στην εταιρεία με την επωνυμία «Γραφείο Γενικού Τουρισμού Δολιανίτης Ι. Δημήτριος», ο στόλος της οποίας αποτελείται από τουριστικά λεωφορεία.....

ΠΡΟΒΟΛΗ
Δελτια Α.με.Α

Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος για την θεώρηση και την έκδοση νέων Δελτίων Α.με.Α για το έτος 2018 αρχίζει την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και λήγει την Δευτέτα 31 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΒΟΛΗ
Ζητουνται οδηγοι

Ζητούνται οδηγοί αστικών λεωφορείων από το Αστικό Κτελ Κομοτηνής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματικό δίπλωμα Δ´ κατηγορίας, πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας(Π.Ε.Ι.). Επαγγελματική εμπειρία θα εκτιμηθεί. Αποστολή βιογραφικών στο info@astikakomotinis.gr ηλεκτρονικά και στα γραφεία της εταιρείας Σοφοκλέους Κομνηνού 22.

ΠΡΟΒΟΛΗ
GREEN YOYR MOVE

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του πρώτου Ελληνικού Πλοηγού Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, των Αστικών και Υπεραστικών ΚΤΕΛ Κομοτηνής. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, στις 1:00μ.μ. με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

 

ΠΡΟΒΟΛΗ